Covid-19/ Mbi 82.000 persona të prekur nga koronavirusi në mbarë botën

Numri i personave të prekur nga koronavirusi i ri (Covid-19) i cili u shfaq në qytetin Wuhan të Kinës dhe më pas u përhap në të gjithë botën, ka

Continue Reading

Antikomunizmi

Justinian Topulli Shoqëria jonë dhe jo vetëm, ka vuajtur shumë nga ideologjia dhe praktika komuniste. Kjo ideologji antihumane u injektua me

Continue Reading

Korrupsioni në Shqipëri në rritje. “TI”, DASH dhe BB: Situatë e përkeqësuar

“Shqipëria humbi 7 vende, në renditjen globale të “Trancparence Internacional” për sa i përket korrupsionit për vitin 2019, duke u renditur

Continue Reading

Ministri turk Çavuşoğlu: Së shpejti Presidenti Erdogan viziton Shqipërinë

Ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu, të mërkurën realizoi një vizitë zyrtare në Shqipëri, raporton “TRT”.

Continue Reading

Koha për reflektim

JUSTINIAN TOPULLI Ka një kohë për të gjitha, u tha në këto ditë dhimbjeje kombëtare. Kështu që herët ose vonë, duhet të ketë patjetër edhe një

Continue Reading

Tipologji diktature

Nga Justinian Topulli Çdo praktikë e ndryshimit shoqëror nis fillimisht nga idetë dhe pasohet nga veprimtaria e njerëzve që i përqafojnë këto

Continue Reading

Përçudnim laik i himnit të Kongresit të Lushnjës

Nga Justinian Topulli Duke kërkuar nëpër internet tekstin e plotë të himnit të Kongresit të Lushnjës, i cili mbushi 100 vjetorin e tij këto ditë,

Continue Reading