Loja me balona e fëmijëve sirianë nën hijen e armëpushimit

Loja me balona e fëmijëve sirianë nën hijen e armëpushimit

Fëmijët sirianë në një kamp refugjatësh në Idlib në afërsi të kufirit me Turqinë, pas marrëveshjes së Rusisë dhe Turqisë për armëpushim, ka hedhur balona në qiell dhe për disa çaste duke lozur kanë harruar dhimbjen dhe vuajtjen e luftës

ParsToday.com