Erdoğan: Ajo që rrit tensionet në Mesdhe është mentaliteti grek

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan: Nuk është Turqia ajo që rrit tensionet në Mesdhe por mentaliteti grek që përpiqet të injorojë Turqinë dhe Republikën Turke të Qipros Veriore.