Erdoğan: Numri i jetëve të humbura nga tërmeti në Izmir rritet në 110

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, ka bërë të ditur se numri i jetëve të humbura nga tërmeti në Izmir është rritur në 110 dhe se 144 persona po trajtohen në spitale.

AA