OKB dërgon 90 kamionë me ndihma në Idlib

Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) dërgoi në Idlib të Sirisë 90 kamionë me ushqime dhe ndihma për çadra.

Kamionët që mbanin ushqime dhe ndihma të mbushura me çadra nga OKB-ja kaluan përmes portës kufitare Cilvegözü në rrethin Reyhanlı të qytetit turk Hatay.

Gjithashtu thuhet se materialet e ndihmës humanitare në kamionë do të shpërndahen për ata që kanë nevojë në Idlib dhe fshatrat e saj.