Erdoğan: Po zhvillojmë luftë intensive brenda dhe jashtë kufijve të Turqisë kundër shumë organizatave terroriste

Erdoğan: Jemi duke zhvilluar luftë intensive brenda dhe jashtë kufijve të Turqisë kundër shumë organizatave terroriste, nga PKK/PYD, deri te DEASH dhe FETO.

Erdoğan: Jetësimi i dialogut me fqiun dhe aleatin tonë Greqinë, përveç zgjidhjes së çështjeve bilaterale, i shërben stabilitetit dhe prosperitetit të rajonit.

Erdoğan: Në operacionet tejkufitare, kemi neutralizuar afër 4.000 terroristë të DEASH-it.

Erdoğan: Udhëheqim dhe mbështesim të gjitha iniciativat për vendosjen e stabilitetit nga Iraku në Afganistan, nga Kaukazi deri në Ballkan, nga Deti i Zi deri në Mesdhe dhe Afrikë.

Erdoğan: Në luftën tonë kundër të gjitha llojeve të terrorit, fatkeqësisht nuk kemi parë mbështetjen dhe solidaritetin që prisnim nga aleatët dhe partnerët tanë.