Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik organizon ekspozitën vjetore ArchiExpo 2022

ArchiExpo 2022, ekspozita vjetore e studentëve të Departamentit të Arkitekturës në Fakultetin e Inxhinierisë u hap për vizitorët në Galerinë e Arteve 365 të mërkurën, 25 maj 2022.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 1 qershor 2022 dhe të gjithë të interesuarit për të vizituar Galerinë janë të mirëpritur në Kampusin e Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik.

Burimi: International Balkan University