Shitjet e energjisë, KESH fitoi gati 15 milionë euro gjatë janarit

Gati 15 milionë euro në një muaj. Kaq para ka fituar Korporata Elektroenergjitike Shqiptare pas 6 procedurave tenderuese për shitje të energjisë

Continue Reading

Francë, 63 për qind e qytetarëve mendojnë se Macron “nuk është një president i mirë”

Sipas një sondazhi të publikuar së fundmi, vlerësimet e popullaritetit të presidentit francez, Emmanuel Macron dhe kryeministres Elisabeth Borne

Continue Reading

Kryeparlamentari turk Şentop: Ne nuk i shohim vendet e Afrikës ashtu siç i shikon Perëndimi

Kryetari i Asamblesë së Madhe Popullor të Turqisë (TBMM), Mustafa Şentop, duke theksuar se vendi i tij nuk e sheh Afrikën ashtu siç e shohin

Continue Reading

Themelimi dhe kultivimi i ‘Masmediave’ profesionale, korrekte dhe të ndershme, nevojë urgjente!

Nga: Sali Shasivari ‘Pushteti Legjistlativ’, ‘Ekzekutiv’, si dhe, ai ‘Gjyqësor’ janë tri lloje të pushteteve të cilat janë të njohura për

Continue Reading

Mblidhet Bordi, ulet nafta dhe benzina

Bordi i Transparencës është mbledhur sot për të vendosur cmimet e reja për naftën, benzinën e gazin. Si rrjedhojë çmimet e vendosura janë : Çmimi

Continue Reading

Dy ditë në radhë për abone, studentët me orë të tëra në pritje

Prej dy ditësh në pikat ku shpërndahen abonetë e linjave urbane në kryeqytet, studentët janë përballur me radhë të gjata. Gjatë pritjes shumë

Continue Reading

Çavushoglu:Turqia nuk do ta ratifikojë anëtarësimin e Suedisë në NATO nëse nuk plotësohen kërkesat

Turqia nuk do të ratifikojë anëtarësimin e Suedisë në NATO nëse nuk përmbush detyrimet sipas memorandumit trepalësh, tha ministri i Jashtëm i

Continue Reading

Përleshje mes forcave izraelite dhe palestinezëve në Kudsin Lindor të pushtuar

Në Kudsin Lindor të pushtuar shpërtheu një përleshje mes forcave izraelite dhe të rinjve palestinezë që kundërshtuan prishjen e shtëpive të tyre.

Continue Reading

Belgjikë, punonjësit e shëndetësisë protestojnë kundër kushteve të pafavorshme të punës

Punonjësit e shëndetësisë zhvilluan një protestë në Bruksel të Belgjikës për përmirësimin e kushteve të punës. Mijëra njerëz që erdhën nga qytete

Continue Reading

Mbyllja e gjykatës së Apelit, kreu i Dhomës së Avokatisë Shkodër: Çështja do shkojë në Gjykatën Kushtetuese

Një ditë para shkrirjes së gjykatave dhe nisjes zyrtarisht të skemës së re të sistemit gjyqësor, kryetari i Dhomës së Avokatisë në Shkodër, Anton

Continue Reading