Aeroporti i Stambollit për dy vite ka ofruar shërbime për 81 milionë udhëtarë

Aeroporti i Stambollit i cili ka hyrë në funksion dy vite parë, deri më tani ka ofruar shërbime për 81.033.340 udhëtarë. Aeroporti i Stambollit

Continue Reading

Turkish Airlines dhe Aeroporti i Stambollit renditen të parët në mesin e rivalëve të tyre në Evropë

Aeroporti i Stambollit dhe Turkish Airlines (THY) renditen në krye të rivalëve të tyre në Evropë sipas të dhënave të Organizatës Evropiane për

Continue Reading