Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Palestinezët po na çlirojnë!

(‘Leksionet’ palestineze, prej të cilave duhet të mësojmë dhe të përfitojmë…!) Nga Sali Shasivari Përgjatë agresionit të fundit i z r a e l i t

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Shqiptarët, dhe ‘çështja palestineze’!

Nga Sali Shasivari Gjatë agresionit të fundit i z r a e l i t kundër popullit autokton dhe të pafajshëm palestinez, dhe, karshi hipokrizisë dhe

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/Mbi hipokrizinë dhe standardet e dyfishta… Kur viktima barazohet me agresorin…!

Nga Sali Shasivari Të gjithë ata që e njohin mirëfilli historinë më të re, janë të vetëdijshëm se, përgjatë më se një shekulli të historisë së

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë dhe Kudsit/Mbi heshtjen makabre dhe indiferencën e turpshme…!

(Shkas: Ngjarjet e fundit në Aksa dhe Kuds) Nga Sali Shasivari Duke marë parasyshë ‘manjitudën’ e terrorit, spastrimit etnik dhe krimit barbar që

Continue Reading