Greva e AlbControl, shkon në 30 numri kontrollorëve të shoqëruar

Identifikohen disa prej kontrollorëve të shoqëruar në Policinë e Tiranës, në lidhje me grevën e Albcontrol që çoi në pezullimin e punës në

Continue Reading

Greva e Albcontrol – Unioni Europian i Kontrollorëve: Ndalni sulmet, dialogoni

Unioni Europian i Kontrollorëve të trafikut Ajror ka reaguar pas grevës së nisur nga Albcontroll që ka sjellë dhe pezullimin e të gjithë

Continue Reading

Greva në Rinas për pagat/ Denoncimi: Albcontrol tender 1 mln € për një zyrë

Punonjësit e kullës së kontrollit të aeroportit të Rinasit zhvilluan sot një grevë një orëshe, duke paralizuar punën në aeroport, për shkak të

Continue Reading