Dialogu ndërfetar…

Pyetje: A lejohet dialogu ndërfetar me fetë e tjera dhe çfarë qëndrimi duhet të mbajmë ndaj tyre? Përgjigje: Dialogu ndërfetar është një nismë

Continue Reading

Sandër Lleshaj kundër përdorimit të dhunës nga Rama: Duhet dialog

Një problem i interesave qytetare më shumë sesa i sigurisë kombëtare është për ish-ministrin e Brendshëm Sandër Lleshaj, bllokimi i fluturimeve

Continue Reading

5 pyetje rreth asaj se çfarë po ndodh në Mesdheun Lindor

Greqia, pavarësisht thirrjeve të përsëritura të Turqisë për dialog në Mesdheun Lindor, po përpiqet të vendosë parakushte për t’u ulur në

Continue Reading

Turqia, pavarësisht provokimeve dëshiron dialog në Mesdheun Lindor

Turqia vazhdon thirrjet e saj për dialog në Mesdheun Lindor pavarësisht të gjitha provokimeve të Greqisë, Qipros greke dhe Francës të cilat kanë

Continue Reading

Hyseni në Washington: Roli i SHBA në dialog, i pazëvendësueshëm

Roli i Shteteve të Bashkuara në dialogun Kosove-Serbi është i pazëvendësueshëm. Këtë e tha bashkërenduesi i Kosovës për bisedimet me Serbinë,

Continue Reading