Erdoğan: Mosprania e Afrikës në Këshillin e Sigurimit të OKB-së është ‘padrejtësi e madhe’

Është një “padrejtësi e madhe” që kontinenti afrikan, me popullsinë e tij prej 1,3 miliard banorësh, nuk ka të drejtë në Këshillin e Sigurimit të

Continue Reading

Erdoğan: Jemi të vendosur për ndjeshmërinë e statusit të Kudsit Lindor dhe shenjtërinë e xhamisë Al-Aksa

Duke folur për problemet në rritje të islamofobisë në botë, presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan tha se nuk duhet lejuar që Evropa të bëhet

Continue Reading

Erdogan: Nuk e njohim rezolutën e BE-së për rastin Kavala

Pas vizitës zyrtare në Katar Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) iu përgjigj pyetjeve të gazetarëve mbi aktualitetin. Ai tha se

Continue Reading

Erdoğan: Turqia u kushton rëndësi të madhe qetësisë dhe mirëqenies së të gjithë shteteve të Gjirit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, tha se Turqia i kushton rëndësi të madhe qetësisë dhe mirëqenies së të gjithë shteteve të Gjirit,

Continue Reading

Presidenti Erdoğan pritet me ceremoni zyrtare nga Emiri i Katarit, Al-Thani

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, është pritur me një ceremoni zyrtare nga ana e Emirit të Katarit Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani. Në

Continue Reading

Erdoğan: Do t’i vendosim në një vijë të arsyeshme dhe të qëndrueshme lëvizjet e çmimeve

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan deklaroi se “Në një periudhë jo shumë të gjatë shpresojmë se do t‘i vendosim në një vijë të

Continue Reading

Erdoğan: Po përpiqemi ta avancojmë bashkëpunimin edhe me vendet e tjera të Gjirit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke vlerësuar marrëdhëniet e vendit të tij me Katarin, para nisjes së tij për një vizitë zyrtare në

Continue Reading

Erdoğan: Topi detar turk përmirëson lëvizshmërinë e forcave detare

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, tha se forcat detare do të fitojnë në lëvizshmëri falë topit detar të prodhimit vendas që është i

Continue Reading

Erdoğan zhvillon bisedë telefonike me Princin e Kurorës së Abu Dhabit

Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan dhe Princi i Kurorës së Abu Dhabit, Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, diskutuan nëpërmjet telefonit

Continue Reading

Erdogan: Ekonomia turke do ta mbyllë vitin me rritje dyshifrore të PBB-së

Presidenti i vendit dhe njëherësh Kryetari i Përgjithshëm i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti), Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip

Continue Reading