Erdogan: “Është koha që investitorët e huaj të bëjnë investime afatgjate”

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, u ka bërë thirrje investitorëve të huaj që të investojnë në mënyrë afatgjate në Turqi. “Është koha që

Continue Reading

Erdoğan: Jemi të vendosur të rrisim vëllimin tregtar me Turkmenistanin në 5 miliardë dollarë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan tha se “Jemi të gatshëm të ndërmarrim hapat e nevojshëm për të rritur fillimisht në 5 miliardë

Continue Reading

Erdoğan u dorëzon banesat e reja qytetarëve të dëmtuar nga tërmeti në Izmir

Në një ceremoni ku mori pjesë Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, si dhe zyrtarë të tjerë të lartë, sot në Izmir u dorëzuan afro 600

Continue Reading

Erdoğan: Jemi të vendosur të mbrojmë të drejtat e Palestinës deri në fund

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, deklaroi se vendi i tij është i vendosur të mbrojë të drejtat e Palestinës deri në fund

Continue Reading

Erdogan, “luftë” kamatës: Një murtajë për njerëzit

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan, deklaroi se ekonomia turke së fundmi është vënë në shënjestër të disa qarqeve. “Pasi mbyllëm kanalet e

Continue Reading

Presidenti turk dhe ai ukrainas diskutojnë marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan dhe homologu i tij ukrainas, Volodymyr Zelensky, në një bisedë telefonike kanë diskutuar marrëdhëniet

Continue Reading

Erdoğan: Turqia ka hyrë në ligën e gjigantëve të industrisë së mbrojtjes

Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan deklaroi sot se vendi i tij ka hyrë në ligën e gjigantëve në industrinë e mbrojtjes, pavarësisht nga bandat

Continue Reading

Presidenti Erdogan: “Të fajësosh Turqinë për krizën e refugjatëve është mosmirënjohje”

Të fajësosh Turqinë për krizën e refugjatëve është një “mosmirënjohje e vërtetë”, tha presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan. “Të thuash që kriza e

Continue Reading

Erdogan: Të përkujtosh Ataturkun do të thotë të përcaktosh dhe të kuptosh saktë luftën e tij

Presidenti Recep Tayyip Erdogan tha se është e nevojshme që të kuptojmë Ataturkun duke ndjekur gjurmët e luftës së tij dhe duke

Continue Reading

Presidenti Erdogan shpreh pikëllim për humbjen e myftiut Zukorliç (Video)

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan është shprehur i pikëlluar me rastin e largimit në ahiret të akademikut myfti Muamer Zukorliç. Të dielën,

Continue Reading