Përplasja me Soros. Tërhiqen SHBA, Franca, Gjermania dhe 7 vendet e tjera pas shpalljes non-grata nga Erdogan. Nuk do të ndërhyjmë në punët e brendshme të Turqisë

Ambasada e SHBA-së dhe ambasadat e disa shteteve tjera në Ankara, duke hedhur hap prapa, njoftuan se do të respektojë nenin 41 të Konventës së

Continue Reading

Erdoğan dhe Aliyev do të inaugurojnë aeroportin Fuzuli që u ndërtua për 8 muaj

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe presidenti i Azerbajxhanit, İlham Aliyev nesër do të inaugurojnë aeroportin ndërkombëtar Fuzuli që

Continue Reading

Erdogan shpall nongrata ambasadorin amerikan, gjerman, francez dhe 7 të tjerë, për shkak të biznesmenit të lidhur me Soros, Osman Kavala

Një ditë pas cilësimit terrorist të njeriut të Soros biznesmenit Kavala dhe dënimit të mbështetjes që disa vende perëndimore i bënë, presidenti

Continue Reading

Erdogan: Njeriu i Sorosit Kavala, është terrorist. Soros po përpiqet të frikësojë Kosovën, Maqedoninë dhe Shqipërinë

Pas kthimit në Turqi pas vizitave të tij në Afrikë, Presidenti Erdogan iu përgjigj pyetjeve të gazetarëve në avion dhe ai bëri komente të

Continue Reading

Erdoğan: Turqia synon ta rrisë tregtinë me Afrikën në 75 miliardë dollarë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, tha se vendi i tij synon pothuajse të dyfishojë vëllimin e saj tregtar me Afrikën nga 25,3 miliardë

Continue Reading

Erdogan paralajmëron dëbim të ambasadorëve të SHBA-së, Gjermanisë dhe tetë shteteve tjera

Presidenti i Turqisë, Rexhep Erdogan, ka thënë se Ankaraja mund t’i dëbojë ambasadorët e Shteteve të Bashkuara, Gjermanisë dhe tetë shteteve

Continue Reading

Erdogan: Ne e kemi nisur këtë udhëtim duke veshur qefinin

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, në një fjalim në Qendrën Kulturore Ataturk në Ankara tha se “Një pankartë e madhe para parlamentit të

Continue Reading

Presidenti Erdoğan pritet me ceremoni zyrtare në Nigeri

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, është pritur me një ceremoni zyrtare në kryeqytetin Abuja të Nigerisë, ku ai ndodhet për një vizitë.

Continue Reading

Presidenti Erdoğan vlerëson mbështetjen e Togos në luftën kundër organizatës terroriste FETO

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka deklaruar se vendi i tij vlerëson shumë mbështetjen e Togos në luftën kundër organizatës

Continue Reading

Erdoğan: Është rigjallëruar armiqësia ndaj Islamit dhe ndjenjat kundër migrantëve

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan tha se politikanët evropianë në vend që të luftojnë islamofobinë që rrethon shoqërinë si një qelizë

Continue Reading