Sulmet e organizuara kibernetike në Evropë u dyfishuan gjatë vitit 2020

Në vitin 2020, kur shërbimet dhe aktivitetet në internet u shtuan për shkak të pandemisë COVID-19, numri i sulmeve të organizuara kibernetike në

Continue Reading

Pakistani i shqetësuar nga përhapja e Islamofobisë në Evropë

Administrata e Pakistanit njoftoi se është shqetësuar nga përhapja e Islamofobisë në Evropë dhe se “duhet menjëherë të merren masa”

Continue Reading

Evropë, masa të reja ndaj Covid-19

Italia pritet të shtrëngojë masat kundër Covid, por shkollat dhe universitetet nuk mbyllen. Komiteti Tekniko Shkencor ka hartuar një notë zyrtare

Continue Reading

Pandemia shkaktoi rënie të thellë ekonomike në Evropë

Ndikimet e pandemisë Corona në ekonomi po bëhen gjithnjë e më e qarta. Sidomos Italia është goditur rëndë. Në Itali kanë vdekur deri tani më

Continue Reading