Hebrenjtë fanatikë bastisin xhaminë Al-Aksa

Në një deklaratë me shkrim të bërë nga Administrata e Fondacioneve Islame e Kudsit, thuhet se 106 hebrenj fanatikë sulmuan xhaminë e shenjtë

Continue Reading

Vazhdojnë bastisjet e hebrenjve fanatikë në Al-Aksa

Dhjetëra hebrenj fanatikë të shoqëruar nga policia izraelite hynë në oborrin e Xhamisë Al-Aksa në Qytetin e Vjetër të Kudsit Lindor të okupuar.

Continue Reading

Policia izraelite bastis lagjen Sheikh Jarrah, arreston 4 persona

Policia izraelite mbrëmë vonë bastisi lagjen Sheikh Jarrah në Kudsin Lindor të pushtuar dhe arrestoi katër palestinezë. Kanali zyrtar izraelit

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Palestinezët po na çlirojnë!

(‘Leksionet’ palestineze, prej të cilave duhet të mësojmë dhe të përfitojmë…!) Nga Sali Shasivari Përgjatë agresionit të fundit i z r a e l i t

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Shqiptarët, dhe ‘çështja palestineze’!

Nga Sali Shasivari Gjatë agresionit të fundit i z r a e l i t kundër popullit autokton dhe të pafajshëm palestinez, dhe, karshi hipokrizisë dhe

Continue Reading

Unioni Botërorë i Dijetarëve Musliman apelon për themelimin e një fondi për Kudsin dhe Al-Aksën

Unioni Botëror i Dijetarëve Musliman u ka bërë thirrje vendeve Islame të formojnë një fond për të mbledhur ndihma për Kudsin dhe Al-Aksën. Në

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/Mbi hipokrizinë dhe standardet e dyfishta… Kur viktima barazohet me agresorin…!

Nga Sali Shasivari Të gjithë ata që e njohin mirëfilli historinë më të re, janë të vetëdijshëm se, përgjatë më se një shekulli të historisë së

Continue Reading

Al-Maliki: Kudsi, thelbi i konfliktit me Izraelin

Kudsi është thelbi i konfliktit me Izraelin, tha ministri i Jashtëm palestinez Riyad al-Maliki. “Pushtimi i vazhdueshëm izraelit, ndërtimi

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Obligimi ynë karshi ngjarjeve në Palestinën e okupuar…!

(Shkas: Ngjarjet e fundit në Aksa, Kuds dhe Palestinë) Nga: Sali Shasivari Nuk është e domosdoshme që të jesh historian, antropolog, arkeolog,

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë dhe Kudsit/Mbi heshtjen makabre dhe indiferencën e turpshme…!

(Shkas: Ngjarjet e fundit në Aksa dhe Kuds) Nga Sali Shasivari Duke marë parasyshë ‘manjitudën’ e terrorit, spastrimit etnik dhe krimit barbar që

Continue Reading