Reflektime mbi krizën ‘Covid19’/ Njeriu, dhe ‘lufta’ e pakompromis ndaj Fesë!

Nga: Sali Shasivari S’do mend se, njeriu, për nga natyra, është qenie religjioze / fetare… Besimi është pjesë e pandashme e qenies njeri, në çdo

Continue Reading