Covid-19 në Shqipëri/Ministria e Shëndetësisë: 5 humbje jete dhe 228 raste të reja në 24 orët e fundit

Pesë viktima dhe 228 raste të reja me Covid-19, janë regjistruar në 24 orët e fundit në vendin tonë.  Ministria e Shëndetësisë bën me dije

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 4 humbje jete dhe 195 raste të reja në 24 orët e fundit

195 të infektuar dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit. Ky ka qene bilanci i dites se sotme sa i takon situates se shkaktuar nga koronavirusi.

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 3 humbje jete dhe 195 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit janë kryer 1664 testime, nga të cilat kanë rezultuar pozitivë me COVID19, 195 qytetarë. Janë 7431 pacientë aktivë me COVID19

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 8 humbje jete dhe 405 raste të reja në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në vendin tonë janë regjistruar 405 raste të reja me Covid-19, ndërsa 8 persona kanë humbur jetën në 24

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 5 humbje jete dhe 516 raste të reja në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 516  raste të reja dhe 5 viktima si pasojë e Covid-19. Gjithsej janë kryer 2761

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 10 humbje jete 609 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit janë kryer 3,598 testime, nga të cilat kanë rezultuar pozitivë me COVID19, 609 qytetarë,. Aktualisht në spitalet COVID po

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 4 humbje jete dhe 556 raste të reja në 24 orët e fundit

Katër viktima dhe 556 raste të reja janë regjistruar në 24 orët e fundit në vendin tonë nga Covid-19. Ministria e Shëndetësisë bën me dije se

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 9 humbje jete dhe 218 raste të reja në 24 orët e fundit

Nëntë viktima 218 raste të reja me Covid-19, janë regjistruar në 24 orët e fundit të vendit tonë.  Ministria e Shëndetësisë bën me dije se

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 6 humbje jete dhe 465 raste të reja në 24 orët e fundit

Gjashtë qytetarë e kanë humbur betejën me Covid-19 në 24 orët e fundit, përkatësisht një qytetare nga Shkodra 56 vjeçe, tre qytetarë nga Tirana

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 7 humbje jete dhe 502 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit janë kryer 2841 testime, nga të cilat kanë rezultuar pozitivë me COVID19, 502 qytetarë. Janë 8,247 pacientë aktivë me COVID19

Continue Reading