Turqia teston me sukses motorin vendas për tanke

Turqia ka testuar me sukses motorin e saj të parë të tankeve të prodhuar në vend me 1500 fuqi kuajsh, me emrin Batu, njoftoi kreu i Autoritetit

Continue Reading

Erdoğan: Turqia po bëhet qendër e projektimit dhe prodhimit të motorëve

Turqia është në rrugën e duhur për t’u bërë një qendër për projektimin dhe prodhimin e të gjitha llojeve të motorëve, veçanërisht në

Continue Reading