Njeriu, kjo qënie socialisht e vetmuar….

Nga: Alban Gorishti Dikur Ademi jetoi në xhenet i vetëm pa asnjë shoqëri, kështu ai vërtitej rreth e rotull pemëve dhe burimeve të xhenetit duke

Continue Reading

Reflektime mbi krizën ‘Covid19’/ Njeriu, dhe ‘lufta’ e pakompromis ndaj Fesë!

Nga: Sali Shasivari S’do mend se, njeriu, për nga natyra, është qenie religjioze / fetare… Besimi është pjesë e pandashme e qenies njeri, në çdo

Continue Reading

‘Covid-19’/ Njeriu, dhe ‘rebelimi’ i tij ndaj Krijuesit!

Nga: Sali Shasivari S’ka dyshim se, krijimi i njeriut dhe ekzistenca e tij – sikurse edhe krijesave tjera – është rezultat i Dëshirës

Continue Reading

Njerëzit në një ditë të zakonshme…

Roald A. HYSA Të jetosh në një botë globale tashmë është e bërë e mundur prej kohësh dhe Tirana e Shqipëria pavarësisht se nuk po hyjmë dot në

Continue Reading