Dialogu ndërfetar…

Pyetje: A lejohet dialogu ndërfetar me fetë e tjera dhe çfarë qëndrimi duhet të mbajmë ndaj tyre? Përgjigje: Dialogu ndërfetar është një nismë

Continue Reading