Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: asnjë humbje jete dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 11 raste të reja me koronavirus nga 1915 testime të kryera. Të infektuarit janë shënuar; 3

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: asnjë humbje jete dhe 5 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 5 raste të reja me koronavirus. Fatmirësisht, asnjë qytetar nuk e ka humbur jetën si pasojë e

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: asnjë humbje jete dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shënuar 8 raste të reja me koronavirus nga 3036 testime të kryera. Të infektuarit janë shënuar nga 2

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 18 raste të reja dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 2,821 testime nga të cilët kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 18 qytetarë. Rastet pozitive

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 3593 testime testime nga të cilët kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 2 qytetarë. Rastet

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete dhe 12 raste të reja në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 2919 testime testime nga të cilët kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 12 qytetarë. Rastet

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 42 të shëruar dhe 22 raste të reja në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 3,661 testime nga të cilët kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 22 qytetarë. Rastet pozitive

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 1 humbje jete dhe 6 raste të reja në 24 orët e fundit

Janë kryer 2,325 testime, nga të cilat kanë rezultuar pozitivë 6 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 2

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 1 humbje jete dhe 12 raste të reja në 24 orët e fundit

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë regjistruar 12 raste të reja me koronavirus nga 2170 testime të kryera dhe 1 viktimë Harta e të

Continue Reading

Covid-19 në Shqipëri/ Ministria e Shëndetësisë: 1 humbje jete dhe 12 raste të reja në 24 orët e fundit

12 raste të reja dhe një humbje jete është bilanci i 24 orëve të fundit nga Covid 19 në vendin tonë. Rastet e reja u zbuluan në 3255 testime të

Continue Reading