Çështja Tahiri, ja pse gjykata e ktheu çështjen nga e para

Një muaj pasi mori vendimin për të rikthyer në gjykim në shkallën e parë çështjen e ish ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe ish drejtorit të

Continue Reading