Srebrenica, serbët, sllavët, dhe ‘standardet e shumëfishta’ të një ‘sistemi satanik’!

Nga Sali Shasivari Tashmë po bëhen gati 30 vite që nga fillimi i sagës së fundit tragjike ballkanike, si dhe fillimit të golgotës së përgjakur të

Continue Reading

Mbi paradokset, turpin, dhe mjerimin e gjithanshëm mbarëshqiptar!

Nga Sali Shasivari Në këtë periudhë të ngjarjeve dhe debateve të shumta të cilat po ndodhin në nivel ndërkombëtar, rajonal dhe lokal, ku, në mes

Continue Reading

Mbi ‘fillimin e dialogut’ Kosovë – Serbi; ‘Albin Kurtin’; dhe, ‘vetëdestruktivitetin’ kosovar!

Nga Sali Shasivari I.Mbi ‘fillimin e dialogut’ Kosovë – Serbi Për të gjithë ata të cilët mund të habiten nga togfjalëshi ‘fillim i dialogut’

Continue Reading

E vërteta rreth ‘çështjes kosovare’…!

Nga: Sali Shasivari Se, sllavët ortodoksë – përgjatë historisë – kanë ushtruar krime dhe gjenocid të vazhdueshëm ndaj popullit

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Palestinezët po na çlirojnë!

(‘Leksionet’ palestineze, prej të cilave duhet të mësojmë dhe të përfitojmë…!) Nga Sali Shasivari Përgjatë agresionit të fundit i z r a e l i t

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Shqiptarët, dhe ‘çështja palestineze’!

Nga Sali Shasivari Gjatë agresionit të fundit i z r a e l i t kundër popullit autokton dhe të pafajshëm palestinez, dhe, karshi hipokrizisë dhe

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/Mbi hipokrizinë dhe standardet e dyfishta… Kur viktima barazohet me agresorin…!

Nga Sali Shasivari Të gjithë ata që e njohin mirëfilli historinë më të re, janë të vetëdijshëm se, përgjatë më se një shekulli të historisë së

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Obligimi ynë karshi Palestinës së okupuar…!

Nga: Sali Shasivari Ndonëse agresioni i fundit barbar i z r a e l i t ndaj popullatës autoktone dhe të pafajshme palestineze u ndërpre

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë, Kudsit, dhe Palestinës/ Obligimi ynë karshi ngjarjeve në Palestinën e okupuar…!

(Shkas: Ngjarjet e fundit në Aksa, Kuds dhe Palestinë) Nga: Sali Shasivari Nuk është e domosdoshme që të jesh historian, antropolog, arkeolog,

Continue Reading

Në mbrojtje të Aksasë dhe Kudsit/Mbi heshtjen makabre dhe indiferencën e turpshme…!

(Shkas: Ngjarjet e fundit në Aksa dhe Kuds) Nga Sali Shasivari Duke marë parasyshë ‘manjitudën’ e terrorit, spastrimit etnik dhe krimit barbar që

Continue Reading