Sulmet e organizuara kibernetike në Evropë u dyfishuan gjatë vitit 2020

Në vitin 2020, kur shërbimet dhe aktivitetet në internet u shtuan për shkak të pandemisë COVID-19, numri i sulmeve të organizuara kibernetike në

Continue Reading