Transparenca në “Zani i Naltë” pasqyrë për Besim-Drejtët!

Tasim DARSI (Transparenca është e nevojshme fillimisht në KMSH e më pas në të gjitha nivelet e saj dhe shoqatat. Duhet të flisni edhe ju

Continue Reading

Rritet numri i nënshkruesve të peticionit, reagon Myftinia e Tiranës me zoom

Tashmë nënshkruesit e peticionit të atyre që kërkojnë faljen e teravive në sheshin Skënderbej gjatë Ramazanit i ka kaluar 230 firmat, gjë që

Continue Reading