Lidhje


Një veprim i ulët ka ndodhur në Himarë, një individ pështyn në fytyrë prefektin e Vlorës Vangjel Tavo

Agravohet situata në Himarë, ku një prej qytetarëve ka pështyrë në fytyrë Prefektin e Vlorës, Vangjel Tavo.

 

Teksa Tavo del jashtë mbledhjes bashkë me Blendi Klosin, qytetari me kapele i është afruar dhe e ka pështyrë, duke i dhënë edhe disa fjalë greqisht, të cilat janë të paqarta.

 

Ky është një gjest i ulët dhe i dënueshëm i nxitur nga qarqe anti Shqiptare të cilat dëshirojnë të dalin edhe përmbi instatcave shterërore. Shpresojmë që ky gjest mos të ngelet i padënuar, pasi prekja e një funksionari shtetëror (pavarsisht rrethanave) na cënon të gjithëve.

XS
SM
MD
LG