Foshnjat e para në Shqipëri për vitin 2021 janë vajza

Në Shqipëri foshnjat e para që kanë ardhur në jetë për vitin 2021 janë vajza. Në Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbretëresha

Continue Reading

26 të vdekur dhe më shumë se 100 të plagosur/ Kryeministri i Jemenit: “Ekspertë iranianë” të përfshirë në shpërthimet në Aden

Kryeministri i Jemenit Maeen Abdulmalik Saeed akuzoi “ekspertët iranianë” për shpërthimet vdekjeprurëse të së mërkurës në Aeroportin

Continue Reading

Malajzia dhe Singapori anulojnë projektin hekurudhor me shpejtësi të lartë

Singapori dhe Malajzia kanë anuluar një projekt hekurudhor me shpejtësi të lartë me vlerë shumë miliarda dollarë për shkak të një

Continue Reading

OKB: Rreth 10,4 milionë fëmijë pritet të përballen me kequshqyerje më 2021

Rreth 10,4 milionë fëmijë në Republikën Demokratike të Kongos (DRC), Sudanin e Jugut, Nigerinë verilindore, Sahelin Qendror dhe Jemen pritet të

Continue Reading

Në të gjithë botën ekzistojnë 3.6 milionë xhami

Një kompani nga Xhideja, Saudi, në një raport të saj ka vlerësuar se në botë ka afër 3.6 milionë xhami, apo për çdo 500 muslimanë ekziston një

Continue Reading