Reforma në Drejtësi/ Doris Pack: Skandaloze veprimet “në emër të drejtësisë”

Kryetarja e Forumit të Gruas në Partitë Popullore Europiane, Doris Pack, ka publikuar në adresën personale në Twitter videon informuese të

Continue Reading

Tërmeti dhe rindërtimi/ Shkollës “Emin Duraku” i hidhet llaç që të mbulohen dëmtimet serioze. Në rrezik jeta e nxënësve.

Meremetohen nga jashtë dëmet e tërmetit të 26 nëntorit në shkollën “Emin Duraku” në kryeqytet, vetëm tri ditë pasi një grup prindërish i nisën

Continue Reading