Ushtria armene vazhdon sulmet ndaj vendbanimeve civile në Azerbajxhan

Në sulmet e ndërmarra nga ushtria armene ndaj vendbanimeve civile në Azerbajxhan rritet në 16 numri i civilëve të vdekur dhe 55 numri të

Continue Reading

Largesë nga “toponimet identitare”.

Nga: Alban Gorishti Ka thënë Alija Izetbegoviç :Të jemi të qartë unë nuk dua republike islame, por dëshiroj që islami të ruhet në këtë pjesë të

Continue Reading